097 642 08 62

102school@ukr.net

вул.Сонячна,10, м.Кривий Ріг, 50102

08:00 - 16:30

ПН - ПТ

logo

(0564)22-01-06

102school@ukr.net

вул.Сонячна,10, м.Кривий Ріг, 50102

08:00 - 16:30

ПН - ПТ

Свято 1 дзвоника в КЗШ 102

Свято 1 дзвоника в КЗШ 102

У Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №102 традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, яке сповістило учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року.
Перший дзвоник – це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників, які вперше переступили поріг нашої школи. У них попереду цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.
Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб учитися й працювати, щоб іти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торувати власні шляхи, щоб творити свою Державу.
Директор школи Крюкова Ірина Миколаївна привітала всіх з чудовим святом Днем знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, учителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.
Розпочався навчальний рік першим уроком з орієнтовно ціннісної тематики. В усіх класних колективах говорили про цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу, про історичну долю України, про героїку сучасних захисників суверенітету й територіальної цілісності країни.








Comments are closed.