097 642 08 62

102school@ukr.net

вул.Сонячна,10, м.Кривий Ріг, 50102

08:00 - 16:30

ПН - ПТ

logo

(0564)22-01-06

102school@ukr.net

вул.Сонячна,10, м.Кривий Ріг, 50102

08:00 - 16:30

ПН - ПТ

Оголошення

Увага!

З 01.09.2022 року до особливого розпорядження організовано освітній процес в дистанційному форматі з використанням  можливостей електронних освітніх ресурсів платформи HUMAN (https://id.human.ua/auth/login) для учнів 1-9 класів КГ №102 КМР.

З метою забезпечення якісних освітніх послуг рекомендуємо використовувати вчителям, здобувачам освіти платформи для дистанційного та змішаного навчання:

  1. Освітній Портал міста Кривого Рогу (http://kreducloud.com/).

  2. Всеукраїнська школа онлайн (https://lms.e-school.net.ua/).

  3. Портал “Нові знання”.

Коротка презентація NZ.UA

Інструкція для учнів і батьків

Інструкція для учнів та батьків по роботі з порталом NZ.UA – https://youtu.be/9ZYa_-oVK5s

Адміністрація

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ОНЛАЙН РОЗКЛАД ДЛЯ УЧНІВ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

МОН спільно з компанією Google Україна створили Всеукраїнський онлайн розклад. Інтерактивний розклад містить посилання на матеріали з різних ресурсів (Всеукраїнська школа онлайн, телеуроки, підручники тощо) для предметів згідно з календарно-тематичним плануванням.

Онлайн-розклад реалізується на базі інтерактивного Google-календаря, до якого в режимі реального часу матимуть доступ усі охочі. Розклад розроблено для учнів 1-11 класів.

КОРИСНІ РЕСУРСИ: ДИСТАНЦІЙНІ ПЛАТФОРМИ ДЛЯ НАВЧАННЯ, САМОРОЗВИТКУ, ОТРИМАННЯ ДОПОМОГИ Й ПЕРЕВІРЕНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Команда МОН зібрала перелік корисних ресурсів для дорослих та дітей щодо психологічної підтримки, навчання та інформування. Усі вони – ось тут.

УРОКИ ФІЗКУЛЬТУРИ ОНЛАЙН: СТАРТУВАВ ПРОЄКТ «ПЕРЕМОЖЕМО РАЗОМ»

Майже тисяча фахівців з усіх регіонів України згуртувалася задля впровадження нової форми організації онлайн-уроків, яка дозволяє об’єднати під час заняття двох-трьох учителів і учнів з різних куточків України. Кожен учитель через спеціальні групи на платформі Telegram може провести урок самостійно або долучитися до уроку колеги.

Особливого значення проєкт набуває для забезпечення рухової активності дітей у регіонах, де через бойові дії освітній процес тимчасово призупинений.

Долучитися до проєкту можна, приєднавшись до Telegram-каналу Junior. Інформаційний вебінар до старту проєкту доступний для перегляду за посиланням.